Шест знаци дека имате одличен сексуален живот

277

Кога и да им треба некој секс совет или некоја нова идеја за подгревање на атмосферата во спалната соба в ие сте првата личност што пријателките ја бараат, а вашата колекција на секси облека е мошне голема. Кога имате добар секс, тогаш знаете…

  1. Станавте советничка на пријателките

Кога и да им треба некој секс совет или некоја нова идеја за подгревање на атмосферата во спалната соба, пријателките веднаш ве бараат. Ако секој пат ви плаќаа кога ќе ви заѕвони телефонот за совет, би биле мошне богати.

  1. Секси облека

Вашата колекција на секси облека одговара на тоа дека вашиот партнер нема да ве види во иста комбинација најмалку еден месец.

  1. Играчки

Додатоците се важни, како во модата, така и во постелата. Ако имате повеќе играчки од вашето домашно милениче тогаш се е јасно.

  1. Пози

Ако вашите пријателки чудно ве гледаат додека им опишувате одредени пози,  тоа значи дека мошне е веројатно тие да не знаат дека тие пози се изводливи, а уште помалку дека сте ги испробале.

  1. Утрински секс

Кај вас тоа не е исклучок, туку правило.

  1. Мастурбација

Тој не е тука за викендот? Кој ќе дочека да се врати?

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.