Што жените мразат, а мажите упорно го прават во сексот

268

Без овие потези во сексот, жените и тоа како можат но мажите имаат погрешен впечаток.

Пикање на главата меѓу градите

Женското деколте е привлечно за мажите, но исто така им е привлечно и да ја пикаат главата меѓу женските гради. Тоа на жените не им е забавно, а ниту секси.

Супер брзи прсти во вагина

Прстот не е вибратор, а мажите никако тоа да го прифатат

Претерано користење на јазикот при орален секс и премногу плунка

Оралниот секс кој вклучува премногу плунка, таму долу жените ги прави мокри на потполно погрешен начин.

Тепање по задникот

Освен ако жената не побарала, случајното тепање по задникот е само случајно.

Груба игра со градите

Стискањето на градите и штипкањето по брадавиците е непотребно. Замислете партнерката да си поигра со вашите тестиси.

Било каква акција со јазикот по стопалата

Со јазик по стопала е одвратна акција, а не взобудлива.

Лоша масажа

Жените сакаат масажи, но ако лицето е добро во тоа што го прави.

Мокро и со сапун во када

Дајте му на мажот голо женско тело и сапун и тој ќе се забавува, но ако сапунот и влезе на жената во вагина, тоа воопшто не е забавно.

Жесток секс

Симултаното пенетрирање, не значи дека жената ќе доживее оргазам.

Агресивно повлекување за коса

Фаќањето на косата е секси, но агресивното повлекување не е. Тоа може да направи жената брзу да се олади.

Неконвенционална употреба на вибратор

Ставањето на вибратор на женските брадавици или задникот, може на мажите им е креативно, но не и на жените.

Поза 69

Многу мажи се опседнати со позата 69, но таа на жената им изгледа збунувачка. Тие попрво би се фокусирале на посебни меѓусебни задоволувања.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.