„ Сигнал “, нова Фејсбук апликација само за одбрани!

75

Фејсбук претстави нова алатка која им помогна на новинарите полесно да ги користат социјалните мрежи поради слесење на најновите информации и трендови.

Услугата, под назив „ Сигнал “  е достапна е на самата друштвена мрежа и на Инстаграм.

Алатката овозможува да се следат теми кои се во тренд и брзо да се прикажат содржините поврзани со темите.

Сигнал “ овозможува и чување на така пронајдените информации и содржини за подоцна употреба.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.