Силјановска убедливо го доби дуелот со Пендаровски

Професорката Гордана Силјановска Давкова убедливо го добила сноќешниот телевизиски дуел на Македонската Радио Телевизија со Стево Пендаровски, во рамките на кампањата за избор на Претседател на Република Македонија, покажуваат анкетите на социјалните мрежи.