Крими хроника

Силувано 14-годишно девојче во Кочани

Силувано 14-годишно девојче во Кочани

Девојче на возраст од 14 години вчера преживеало полов напад од 22-годишно момче од кочанско село.

Случајот во полиција го пријавил таткото на детето, а на девојчето во кочанската болница ѝ е извршен гинеколошки преглед при што било утврдена дека над него е извршен полов напад.