Skin Solution&Alter Ego промоции за јуни

24

1.Микродермоабразија+вапазон+серум за лице=750ден. (редовна цена на
микродермоабразија 2000ден.)
2.Микродермоабразија+вапазон+маска за лице=900ден.
3.Дерма ролер третман на лице+маска за лице=900ден. (редовна цена на дерма ролер
третман 3000ден.)
4.Дермални филери од 250 на 150евра.
5.Мезоконци од 18 на 9евра (цена за еден конец)
6.Хемиска липолиза од 4900ден на 2500ден.(цена за една доза)
7.Анти-целулитна мезотерапија од 3000ден на 1800ден.
8.Slimming мезотерапија од 3000ден на 1000ден.
9.Лифтинг мезотерапија на лице од 3000ден на 1000ден.
10.Anti-age хемиски пилинг од 3000ден на 500ден.
11.Пакет од 5 ултразвучни кавитации=4000ден.(редовна цена на еден третман 2400ден.)
12.Промо пакет од 10 анти-целулитни масажи=3000ден.
13.Промо пакет од 10 мадеротерапии=4000ден.
14.OXY терапија на лице д 1500ден на 750ден.
15.Промо понуда на лифтинг третман на лице+ЛЕД маска=1000ден.
16.Промо пакет од 5 медицински третмани на грб=3000ден.

*Промоциите важат за сопствениците на Privilege картица.Ве молиме да не доцните на
термин!Ваше е само да дојдете навреме, за останатото ќе се погрижеме ние!Се врши
редовна дезинфекција на апаратура и под, како и УВ стерилизација на работните
простории!
*Поради хакирање на фејсбук страните на ординација Skin Solution и центар за естетика Alter Ego,ве молиме лајкнете ја подолу наведената фан страна или побарајте не на google: PZU SKIN Solution, доколку сакате да ги следите нашите новитети и промоции.

Повеќе информации на телефон: 02/6134-111, 078-261-996

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.