Скопје инфо: Коневски води во трката за најуспешен градоначалник во 2016-та година

градонаќалник

Она што е видливо е дека анкетата беше сфатена сериозно, па така градоначалникот на Центар Андреј Жерновски дури јавно апелираше да се гласа.

Очигледно засега не му помага неговата кампања, бидејќи согласно гласовите Коневски го води Жерновски за 7 проценти.