Македонија

Славе Трпески татко по трет пат

Славе Трпески татко по трет пат

Поранешниот директор на Агенцијата за Катастар на недвижности, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Славе Трпески стана татко по трет пат.

Радосната вест Трпески ја сподели ја социјалните мрежи каде напиша дека се родила неговата трета принцеза.