СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Изјава на Мицкоски по состанокот во Стопанската комора

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес одржува работен состанок со претседателот на Стопанска комора на Република Македонија, Бранко Азески.

Средбата е во просториите на Стопанска комора на Република Македонија.

По завршување на средбата, во 10:15 часот, Мицкоски ќе даде изјава за медиуми.