Смрт за ерекцијата, четири забранети реченици во сексот

103

Еден погрешен потег во сексот и може да ви го уништи секој обид за страствен секс. Ако не сакате да му го убиете либидото на мажот, не ги изговарајте овие четири реченици.

Дали влезе?
Доколку не сте сигурни дали пенетрирал во вас, молчете. Пуштете да одработи тоа што го започнал, па по сексот размислете, што е тоа што тој ви нуди во креветот и дали сте задоволни со тоа иле. Ако на глас го изрзите своето незадоволство, можете зекогаш да му го уништите егото.

Не грижи се, му се случувало и на поранешниот
На секој маж, во кревет му се слчуваат пехови. Без разлика дали стнува збор за предвремена ејакулација или некој друг проблем е во прашање, ниту еден маж не сака да биде спореден со вашиот поранешен. Во кревет, но и надвор од него, темите за поранешните се забранети.

Тоа е тоа
Доколку партнерот смета дека сте згодни, убави и се возбудува на вас, голема е веројатноста дека ќе сврши додека кажете секс.Но, доколку тоа се случило неколку пати, обидете се на поблаг начин да му објансите дека тоа не ви се допаѓа. Поразговарајте убаво, без да нафрлите неумесни коментари.

Извини, попрво би заспала
На човек некогаш навистина не му е до секс, но во такви ситуации партнерот заслужува објаснување, бидејќи ќе помисли дека нешто не е во ред. Ниту мажите секогаш не се расположени за секс, затоа и ќе ве сфати, затоа се искрено и убаво објаснете му.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.