Со суплементот „Ренс“ во борба против ковид 19

Зоран Дерновшек е изумител по потекло од Словенија, кој живее во Италија, а неговата сопруга, пак, е по потекло од Охрид, кој има неколку вредни изуми, а еден од нив кој според него е најважен за човештвото е суплементот РЕНС (RENS – Rappid Effect Natural Supplement). Помина одредено време откога бевте актуелни во македонските медиуми. … Продолжи со читање Со суплементот „Ренс“ во борба против ковид 19