Согласно капацитетите и приврзаниците на СДСМ се јавија со свои идеи

Согласно капацитетите, со свои идеи околу целокупната акција „На Македонија и треба твојата идеја“ се приклучија и некои експоненти на СДСМ со нивните типично деструктивни мислења и сугестии, пишува Денешен.мк
ideja

Братучедот на Радмила Шекеринска, Никола Наумовски, преку порталите на СДСМ предлага „Да го рушиме Скопје 2014 со динамит…“

Ова покажува дека кампањата „на Македонија и треба твојата идеја“ побуди отромен интерес и меѓу приврзаниците на социјал-демократскиот сојуз. Согласно своите капацитети и тие се обидуваат да се вклучат на некаков начин, пишува порталот.

Инаку, Околу 2.000 идеи по писмен и електронски пат за само три дена се испратени од стотици граѓани од целата држава. Од ВМРО ДПМНЕ велат дека кога само тие би се ставиле на хартија би излегла многу обемна и содржински издржана програма.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.