Сојузот на стопански комори избира нов претседател

143

Сојузот на стопански комори денеска ќе одржи годишна седница на Собранието на која ќе избира нов претседател и членови на Управниот одбор.

Кандидатури за претседател потврдија Даниела Арсовска, претседателка на Услужната комора и Мирче Чекреџи, поранешен заменик претседател на ССК.

Функцијата претседател на Сојузот на стопански комори досега ја извршуваше Златко Калеников.

МИА

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.