Македонија

Солзите на „Пресвета Богородица“ се мироточење

Солзите на „Пресвета Богородица“ се мироточење
Солзите на „Пресвета Богородица“ се мироточење

На новите фотографии се гледаат капки роса на лицето на „Пресвета Богородица“, кои и покрај тоа што неколкупати биле отстранувани со памук, тие во текот на целиот ден повторно се појавуваат.