Прекин на сообраќајот на патот Кичево–Охрид

Прекин на сообраќајот на патот Кичево–Охрид

Поради минирање, патот Кичево–Охрид помеѓу планински превој Пресека и село Врбјани денеска од 12 до 14 часот и од 15 до 17 часот, ќе биде прекинат за сообраќајот.

Прекинот ќе трае од 15 до 20 минути, соопшти диспечерскиот центар на „Македонија пат“.