Сопруг на директорка во Царина, лапна милионски тендер

661

Сопруг на помошник директорката на Секторот за финансиски прашања во Царинската управа, Саша Сашек Гошева, добил тендер од Царина за одржување интегрален информативен систем, во вредност од 3.999.492 денари, со вклучен ДДВ.

Договорот е склучен помеѓу Царинската управа, застапувана од директорот Ѓоко Танасоски и друштвото за услуги СРЦ, застапувано од Ѓеорги Гошев.

Договорот е објавен и на сајтот за јавни набавки.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.