Српски тајкун со руски врски: Кој е Давидовиќ Дака со кој прават деловни планови Заев и Рашковски

Новата „аудио-бомба“ којаденеска се појави на јутјуб каналот „Раце Лепливи“, открива фрапантни сознанија и сомневања за криминал од меѓународни рамки во кој појавува името на контраверзниот српски бизнисмен Миодраг Давидовиќ Дака, лидерот на СДСМ, Зоран Заев и неговиот соработник и пријател Драги Рашковски, кого го именуваше за генерален секретар на владата Снимката е дел од … Продолжи со читање Српски тајкун со руски врски: Кој е Давидовиќ Дака со кој прават деловни планови Заев и Рашковски