Секс

Што им пречи на мажите во кревет?

Што им пречи на мажите во кревет?

Мажите одлучија јасно и гласно да откријат кои работи им пречат кај партнерката кога е во прашање сексот. Обрнете внимание, може и вие правите нешто од ова, а за тоа не сте свесни:

1. Гризење на лош начин. Кога сте таму долу, држете ги забите подалеку, пенисот не е храна.

2. Кога ќе заврши сексуалниот чин не се облекувајте веднаш, може партнерот е подготвен и за втора рунда…

3. Кога ќе го оставите телевизорот вклучен и ќе фрлите некој поглед на него за време на сексот.

seks-1395323157-30572

4. Кога ќе престанете да се трудите околу долниот веш.

5. Кога девојката само лежи и не прави ништо. Тоа е најлошото нешто што може да се направи во кревет.

6. Викање, посебно ако знае дека имате цимер. Тоа не може да го возбуди, туку ќе го смета за некултурно.

seks-1397314754-32910

7. Кога започнува предиграта, а таа вели дека е уморна.

8. Некогаш мажите сакаат да заспијат по сексот и не сакаат кога жените им се лутат поради тоа, бидејќи не сакаат да разговараат и да се мазат.

9. Кога жената прашува дали е виновна таа што тој не доживеал оргазам и кога се’ што ќе и се каже го зема при срце.