Балкан

Странски агенти поседуваат секс-снимки на српски министри!

Странски агенти поседуваат секс-снимки на српски министри!

Српската полиција почна истрага за елитната проституција  во кои учествувале познати личности од естрадниот свет. Српскиот портал  „Курир“ објави дека полицијата во текот на истрагата дошла до шокантни откритија и докази дека странски безбедносни служби поседуваат порно – снимки на познати српски дами, пеачки и водителки, како и поедини политичари, меѓу кои и министри.

На чело на пирамидата на елитни проетитутки се две жени. Едната е поранешна сопруга на еден од водачите на „земунскиот клан“, додека другата е сопруга на познат бизнисмен.

Тие две според оперативните податоци, ги доставиле компромитирачките снимки, на кои политичари од минатиот, но и од сегашниот состав на српската влада имат секс со познати естрадни личности.