Студентскиот дом „Стив Наумов“ десет дена без вода

Премиере! Абе топлата вода! А? Се вели во Фејсбук статусот на новинарот Мефо Исмаили.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.