Судот не дозволи да сведочат Коневски, Божиновски и Камчев

Одбраната на обвинетите во случајот „Насилство во Центар“ бараат да ги добијат цедињата на вештакот од Србија каде што се слушат разговори на дел од обвинетите во случајот.

Ова судење продолжи по пауза од шест месеци и денеска судијата Душан Јосифов ги одби сите барања на обвинетите.

Одбраната бараше да ги добие оригиналните цедиња од вештакот Слободан Јовиќиќ, но тоа не беше дозволено.

Исто така не беа прифатени сведоците Ивица Коневски, Јордан Камчев и Кирил Божиновски.