Светската ѕвезда Kaz James во Intermezzo Music Bar

Спектакл во Intermezzo Music Bar кој ќе го одбележи почетокот на летото 2024 и ќе го започне вистинскиот warm-up за сите следни случувања!

14 јуни, петок, Скопје ќе биде сведок на незаборавна забава и ретка привилегија за сите присутни. ConstantinV и Cuneyt Cilingiroglu, двајцата докажани артисти, ќе ја загреат атмосферата и ќе не подготват за настапот на светски познатиот DJ Kaz James.

Перформансот на неверојатните танчери од Fluid Dance Show ќе создаде ново ниво на животно искуство, збогатувајќи го секој момент со својата енергија и креативност.

Не пропуштајте, летото започнува со Kaz James!