архитектура

Пронајдени се 5 резултати на тема „архитектура“
Македонија

Доделени наградите за најдобрите студентски архитектонски решенија за обнова на фасадни површини на објекти во Цементарница УСЈЕ

Цементарница УСЈЕ ги додели во петокот  наградите по Конкурсот за најдобри архитектонски решенија за обнова на фасадите на силосите...