никола димитров

Пронајдени се 71 резултати на тема „никола димитров“
Македонија

Депешите на дипломатијата на САД откриваат: Димитров и Црвенковски биле против одржување референдум

Во документите кои ги објави телевизија АЛФА, а кои потекнуваат од февруари 2008 година, односно два месецапред самитот на НАТО во Букурешт ...