пари

Пронајдени се 62 резултати на тема „пари“
Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Со вакво расипничкото трошење и цедење на државната каса Заев и СДС за брзо време ќе ја доведат државата пред колапс

Владата на ВМРО-ДПМНЕ изгради ПЕТ-центар, а вкупната инвестиција изнесуваше 16 милиони евра. Станува збор за најсложен здравствен објект...