Закон за амнестија

Пронајдени се 18 резултати на тема „Закон за амнестија“
Македонија

Колариќ: Хунтата на Заев и Спасовски се изживува со Едмонд Темелко, a подготвуваат закон за амнестија на убијци

Нечовечно, против законски и брутално кршење на човековите права преставува приведувањето на единствениот македонски градоначалник...