Тасевски/ Петрушевска: Си го купи пронајдокот со наши пари и со ваучерот замина за Мексико на одмор!

Едниов штом си го купи својот пронајдок со наши пари, замина за Мексико на одмор, а другиов откако ја сузби корупцијата и закопа 4 тони мувлосан путер, отиде да одмара на егзотичен остров на некој океан, реагира преку социјалната мрежа на Фејсбук актерот Сашо Тасевски.

Фино ви е на власт така?

Нас ќе не затворате во кафез и ќе не чувате со полиција.

Заев собери мајмуните од разни рајски острови и одете си. Доста се изживувате, пишува во својата објава Тасевски.

Познатата актерка Весна Петрушевска-Бејби со свој коментар: „Со ваучерот отиде во Мексико? Алал! Држи го ѕидон баце!