Тешка сообраќајка на регионалниот пат Радовиш-Штип, покрај патот лежат голем број бегалци

Тешка сообраќајна несреќа се случи вечерва на регионалниот пат Радовиш-Штип, пренесува Фокус.

Од она кое може да се забележи на терен, превртено е товарно возило, а покрај патот стојат, но и лежат голем број на бегалци.

Пристигнато е едно полициско возило.

Се очекуваат повеќе информации подоцна.