Ти благодарам мамо – реклама која ќе ве расплаче

Направена по повод престојните Зимски олимписки игри во Сочи, Procter & Gamble создадоа неверојтна реклма која ќе ве трогне.

Пораката на оваа прекрасна приказна дека зад секој успешен спортист стои неговата мајка која е крај него кога ги прави првите чекори, му ги лечи повредите, му дава поддршка на трибините и со него ги слави победите и го теши по поразите.