Трајановски: Во двата мандати ги решив најцрните сообраќајни со изградба на 8 кружни текови во Скопје- се зголеми безбедноста, се намалија гужвата и штетните гасови

398

Во текот на двата мандати како градоначалник на Скопје ги решив најцрните сообраќајни точки преку изградба на 8 кружни текови, со што ја зголемивме безбедноста, ја намаливме гужвата во сообраќајот, билансот на жртви на овие локации се сведе на нула, а придонесовме и да се намали емисија на штетни гасови во воздухот, истакна поранешниот градски татако Коце Трајановски и сподели видео на Фејсбук од сите 8 кружни текови.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.