Треба ли да се ожените со девица?

206

Иако од една страна невина жена звучи егзотично бидејќи вие би биле први кој ќе ја допре во кревет, од друга страна невиноста со себе носи куп непријатности.

Токму по ова прашање мислењата на мажите се поделени. Едни смеаат дека секогаш е подобро да се има жена која знае што прави во креветот, додека други се палат на идејата да бидат први и неприкосновени љубовници во животот на нивната сопруга.

Но, и едните и другите мора да знаат неколку работи кои се однесуваат на жените кои никогаш не ги вкусиле задоволствата што ги носи водењето љубов.

Дали девицата, порано или подоцна, ќе посака да проба друго „месо“?

woman-in-bed-2

Факт е дека девиците се неискусни, дека се уште не „дивееле“ и дека, порано или подоцна, ќе посакаат да пробаат и други. Исто така познат е фактот дека жените особено силно се врзуваат за оној првиот, поради чувството дека тој е нешто посебно и дека засекогаш ќе биде нејзин. Особено ако невиноста не ја изгубила на некоја забава, набрзина, туку тоа  го сторила со некое момче во кое била заљубена.

Можеби чувството дека ќе и’ бидете прв е интересно, но токму тоа може да ви предизвика голем број проблеми, кои ќе ви го загорчат животот. Прв проблем може да биде тоа да посака и некој друг. Интргирачки е помислата како е да водите љубов со друг маж, особено по одредено време кога ќе и стане помалку досадно. Секако, тоа не важи за сие, но голема е веројатноста дека тоа ќе и’ се случи на девица отколку на искусна жена која сака да се смири бидејќи и здосадило да скока од кревет во кревет.

Дали искусна жена е подобар избор?

couple-bed-12Според ваквата логика да. За вас е плус доколку дојдете до жена која зад себе има неколку мажи. Таа веќе проживеала се’ и повеќе не ја интересира како е тоа да прави со други. Таа веќе знае што може да очекува и токму таква жена ќе знае дека вие сте најдобар и дека не треба да бара наоколу.

Невината девојка лесно ќе ја убедите дека вие сте супер љубовник, но со време ќе посака да провери во пракса бидејќи теоријата повеќе нема да ја задоволува. Тогаш вие не се повеќе на листата, а на неа доаѓаат сите останати мажи. Па, доколку планирате да се вплеткате во некој невина авантура, размислете уште една за сите можни последици.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.