Три години пропаст и пустош во економијата, парите на граѓаните одат во криминал и корупција

20

Има драстична разлика во делот на економијата помеѓу нас и СДСМ и тоа го препознаваат граѓаните. Ако во нешто има ВМРО-ДПМНЕ не двојбено позитивно мислење тоа е во делот на економијата. Две светски кризи се надминаа во Македонија без воопшто да се почувствуваат, тоа беше светската криза во 2008 година и европската должничка криза за 2011 година. Сега гледаме три години пропаст и пустош во економијата, напиша на својата фејсбук страница носителот на листа во изборната единица 4 на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

Целата објава може да ја прочитате во продолжение.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.