Три карактеристики на мажот, кои жените ги сакаат

60

Партнерите отсекогаш се прашувале, што би задоволило една жена. Меѓутоа ни по толку пишувања и зборувања за женските потреби, но и преживување на различни искуства, не успеаја да најдат одговор. Точно е дека вистинско решение нема, но секогаш постојат работи кои секоја дама ги бара од мажот.

На прво место е искреноста. Оваа карактеристика на жените им е најважна, посебно не поднесуваат кога таа искреност во врската недостасува. Кога мажот безобразно лаже, жените се подготвени и да се разделат, бидејќи им е важен партнер на кој можат да се потпрат. Без вистинска поддршка, по мислење на сите дами, врската е на стаклени нозе.

На второ место на женските потреби е способноста мажот да слуша. Жените сакаат кога покрај себе имаат партнер на кој можат да се доверат, кој ќе знае да ги сослуша, советува и да им биде поддршка во секој момент. Ако ја имате таа моќ, ќе се издвоите од масата на површни луѓе.Слушајте ја што зборува и ќе бидете посебен за неа, секогаш ќе ве посака во своја близина.

И на трето, но не на помалку важно место се наоѓа зрелоста. Жените сакаат мажи кои размислуваат здраворазумно, кои се одлучни и знаат што сакаат. Во природата на мажите е да бидат силна поддршка на жените, а не ситуации кога е обратно. Доколку жените го носат товарот на врската, се свртуваат кон нешто ново, некој кој ќе ги заштити нив, а не тие да заштитуваат. Жената е нежна и нормално е да бара некој кој е појак од нејзе. Се останато не доаѓа предвид. Затоа немојте премногу да се двоумите, туку тропнете со раката на маса.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.