Тригодишник синоќа донесен починат на скопската клиника

Ноќта кон саботта на ургентниот центар во Скопје било донесено тригодишно дете од Прилеп, објави телевиизја Сител во вечерните вести.

Во моментов во тек е проверка на причините за смртта.

Според информациите на Сител од Ургентниот центар, детето со Итна медицинска помош во тешка здравствена состојба било донесено од Прилеп.

Повеќе информации се очекуваат денесека.