Трипуновски: Новаци ќе го води домаќин човек

Новаци ќе ја води домаќин човек, порачува Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ.

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Стевче Стевановски, вечерва беше меѓу граѓаните со кои зборуваше за неговата програма и проектите кои има за цел да ги исполни доколку ја добие нивната доверба.