Твит на денот I Кај Силјановска метеж, кај Пендаровски ,,празничко“

Ако се суди според фотографиите кои ги објавуваат граѓаните од пред канцелариите на ДИК каде се собираат потписи за претседателскиот кандидат Македонија веќе го има победникот на претседателските избори, пишува порталот expres.mk

Во голем дел од канцелариите метежот се случува пред местото каде што се даваат потписи за Гордана Силјановска Давкова а таму каде што треба да даде потпис за актуелниот претседател Стево Пендаровски е ,,празничко”.

https://twitter.com/Trollowsky/status/1764199052013404265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1764199052013404265%7Ctwgr%5E8e41ad1bf4e1dd814801175a4b13a657e3c85c4d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkurir.mk%2Fvesti%2Fmakedonija%2Fkaj-siljanovska-metezh-kaj-pendarovski-praznichko-tvit-na-denot%2F