Љупчо Николовски негативен на коронавирусот

Заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски ја информира јавноста дека се тестирал за присуство на коронавирусот и дека тестот е негативен.

-За време на сите мои активности, максимално и одговорно ги почитувам мерките за заштита на здравјето, вели Николовски.

Но, поради природата на мојата работа се тестирав за ковид- 19 и тестот е негативен.
Да се чуваме и да ги чуваме сите околу нас. Да ги почитуваме мерките и да дадеме придонес во борбата против коронавирусот, напиша Николовски.