Уште 2 неработни дена до крајот на годинава

57
По вчерашниот празник, останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година.

Неработен е 23 Октомври- Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава.

Исто така, неработен е и 8 Декември кога се празнува „Св. Климент Охридски“.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.