Утре без струја делови на Кисела Вода, Сарај, Гази Баба и Ѓорче Петров

489

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8:30 до 15:30 часот, корисниците од ул. Невена Георгиева Дуња и ул. 368 во населба Кисела Вода (општина Кисела Вода)
– во периодот од 8:45 до 13:00 часот, дел од корисниците од село Глумово (општина Сарај)
– во периодот од 9:00 до 11:30 часот, корисниците од ул. Јурумлери, како и корисниците од улиците бр. 6, 7, 8, 10, 13, 14 и 15 во населба Јурумлери  (општина Гази Баба)
– во периодот од 9:.00 до 14:30 часот, корисниците од ул. 5, ул. Првомајска и ул. 32, како и корисниците лоцирани над училиштето за деца со посебни потреби во село Усје (општина Кисела Вода)
– во периодот од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од село Орман (општина Ѓорче Петров)
– во периодот од 11:00 до 14:15 часот, корисниците од ул. 100 и ул. 101, како и корисниците од споредните улички кај КАМ Маркет во населба Новоселски Пат (општина Ѓорче Петров)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.