Утре без струја делови од Карпош и Бутел

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2023 година (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Леринска – непарни броеви. (Општина Карпош)
– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од бул. Босна и Херцеговина. (Општина Бутел)
– во периодот од 16.30 до 18.30 часот, корисниците од ул. Скупи – крак 6 во Злокуќани. (Општина Карпош)