Утре без струја улици во повеќе скопски општини

По добиеното известување од ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата на ден 19 ааприл (четврток), без електрична енергија ќе останат:
од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. 11 во с. Кадино. (општина Гази Баба)

од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од ул. бр. 16. (општина Гази Баба)

од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Народни Херои. (општина Кисела Вода)

од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од населеното место Камник (општина Гази Баба)

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Златко Шнајдер бр. 4 и бр. 8 и ул. Апостол Гусларот бр. 48. (општина Центар)

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Нов Живот, ул. Брсјачка Буна и ул. Злетовска. (општина Шуто Оризари)

од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од викенд населбата Орешани. (општина Зелениково)

од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. 519 во нас. Керамидница. (општина Гази Баба).

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.