Утре делови од Бутел без струја

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден на ден 05.09.2022 година, без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 08:30 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул. Петар Манџуков од пресек со ул. 1099 до крај каде што завршува слепата улица Петар Манџуков и потрошувачите на улица Благоја Вујов. (Општина Бутел)