Утре делови од повеќе скопски општини ќе останат без струја

340

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 08:00 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул. 23 Октомври броевите 1А, 111, и 113. (Општина Аеродром);
  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. Бањалучка, ул. Будимпештанска, Женевска и Бојковска (Хашка) (Општина Карпош)
  • во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од корисниците на ул. Ристо Равановски во непосредна близина на ул. Борка Талески, (Општина Карпош) како и корисниците од ул. Ваташа (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 12:00 до 15:00 часот, корисниците на ул Михаил Чеков, ул. Димо Хаџи Димов 177, 179 и 181, ул. Димо Хаџи Димов улиците со парни броеви од 134 до 152, Марко Орешковиќ непарни броеви од 59 до 71 (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с. Шишево (Општина Сарај)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.