Утре поголем дел од Ѓорче Петров без струја, најава и за Центар и за Студеничани

29

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 19.11.2021 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Франце Прешерн од број 60 до број 100 ,населба Влае ( општина Ѓорче Петров);
• во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од ул. Орце Николов ( објектите во околината на Агенција за станбен и деловен простор ) ( општина Центар);
• во периодот од 13:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. 1 во с. Батинци ( општина Студеничани );
• во периодот од 08:25 до 11:30 часот, корисниците на дел од улиците Моцартова, Тиранска, Борис Бојаџиски, Бертранд Расел и Пекљане ( општина Ѓорче Петров );
• во периодот од 08:30 до 13:00 часот, корисниците на дел од во с. Ново село, ул. 1, 4, 108, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 и ООУ Тихомир Милошевски ( општина Ѓорче Петров );
• во периодот од 09:00 до 11:30 часот, корисниците на дел од ул. Караорман (од бр. 5 до 25) ( општина Центар );
• во периодот од 12:00 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул. Лука Геров од број 33 до број 43 ( општина Ѓорче Петров );

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.