Василевски: ЈП „Водовод“ ќе продолжи да биде добар сервис за граѓаните

Ќе продолжиме да ги унапредуваме нашите услуги со цел да биде добар сервис за граѓаните, вели Бојан Василевски, кој неодамна ја презеде функцијата генерален директор на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Василевски вели дека проширувањето и реконструкција на водоводната инфраструктура ќе бидат дел од приоритетите во неговата работа.

Во продолжение може да го погледнете видеото од интервјутот со Василевски.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.