Василичарско Бинго Бум и Топ 5

Државна лотарија на Македонија ја продолжува празничната атмосфера,  со вечерашните специјалните  празнични кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5, направени специјално за големиот празник Василица. Оваа празнична понуда ќе биде спакувана во емисијата Време за среќа која ќе се емитува вечерва, токму на празникот Василица, стандардно по 20ч.

„Се надеваме дека и ова издание на  Време за среќа на МРТ 1 ќе поттикне  многу возбуда поради специјалната понуда на празничните кола на Бинго БУМ и Топ 5. Во ова спесијално Бинго Бум  коло покрај задоволството да се ужива во оваа семејна игра на среќа, ве очеуваат и бројни можности за интересни добивки, а меѓу нив се  и гарантираната добивка –автомобил Пежо 208 во категоријата ЏЕК ПОТ ДВЕ ЛИНИИ до 90тиот број“, велат од Државна лотарија на Македонија.

Во емисијата Време за среќа вечер на МТВ1, ќе може да се проследи и празничното коло од најновата игра на среќа на Државна лотарија на Македонија – ТОП 5, кое пак токму за поубаво празнично уживање нуди гарантирана добивка за 5ка од еден милион денари. Уплатата  за овие празнични кола на  Бинго Бум и за Топ 5  сеуште трае, па затоа побрзајте, во Новата 2014 зачекорете со можности за многу добивки и радост. И секако не пропуштајте вечерва по 20 часот заедно со Марјана и Викса во Василичарското издание на Време за среќа да го проверите вашиот коефициент на среќата!

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.