Македонија

Васко Ефтов им порача на Заев и СДСМ: И име продадовте, ви останаа само гробовите на нашите предци да ги продадете

Васко Ефтов им порача на Заев и СДСМ: И име продадовте, ви останаа само гробовите на нашите предци да ги продадете

(ФБ статус на Васко Ефтов)

-Успеавте и име да продатете! Сега ви останаа само гробовите на нашите предци да ги продадете!