Вечерва во рамките на „Супер Скопје“ концерт на Бајага и Инструктори

Вечерва на Кеј 13 Ноември продолжува забавата во рамките на проектот „Супер Скопје“.

Сите посетители од 21 часот ќе можат да уживаат во одлична музика, додека од 22:30 часот забавата ќе продолжува со концертот на Бајага и Инструктори.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.