Магазин

На самиот крај на 2017 година Венера во Стрелец: Тоа што слушате е гласот на љубовта!

Венера во Стрелец: Тоа што слушате е гласот на љубовта!

Венера во Стрелец се соочува со нови искуства, доживува промени, патувања и авантури, кога се наоѓа во тригонот со Уран. Таа во себе носи желба слободно да покажува љубов, или да не се скрши во љубов, но лежерна. Има и желба и страст, посебно затоа што Јупитер е во Шкорпија, и ги интензивира страстите и тежнее кон задоволства.

Може да донесе и добивка преку странци или лица кои доаѓаат од далеку, од странство.

Лицата со подзнак во Вага повеќе ќе се дружат и излегуваат. Дружењата ќе бидат пријатни, а купувањето ќе ви покаже чиста радост. Некои ќе имаат можност да запознаат нови луѓе. Кратките патувања ќе бидат повеќе од задоволство, но ќе ви дадат шанса за пријатно дружење или купување.

Некои ќе имаат повеќе среќа во учењето, при полагање на испити, особено ако имаат потпис во Риба.

Оние кои имаат Венера во Стрелец, може да добијат љубов која инспирира, или повеќе среќа, подобри прилики, кои ќе го направат среќни.

Треба да бидете внимателни во љубовта, но и со пари и вредности, бидејќи може да дојде и до некоја измама. Така, не е време за оданочување, ниту за поголема купувачка, ако имате потпис во Шкорпија.

На 14 и 15 декември, “Венера” ​​ќе биде во “ќерка” со Меркур  и некои ќе се сретнат со некој што го сакаат, или што им е драг.

Ако веќе долго чекате некоја вест, или некој документ или хартија, особено ако имате потпис во Вага,  во Девица, гласот ќе стигне. Ова е погоден период за помирување, обновување на некои врски, било пријателски, било љубовни, во средината на декември.

Овие денови можете на некое патување да се сретнете со некој што може, барем на кратко, да го промени вашиот животот. Можеби, заедно со саканиот човек, ќе доживеете нешто несекојдневно, што ќе те избувнат и ќе внесат возбуда каква што скоро не си доживеале. Можете да доживеете и некоја друга неочекувана радост и среќа, или да добиете неочекувано некој подарок или профит кој ќе ве восхитува.

Оние кои имаат врска со Лав можат да се радуваат затоа што ќе има повеќе љубов, забава, или радост…