ВИДЕО| Инцидент на македонско-бугарската граница

Бугарски возачи се расправаат и ги пцујат македонските полицајци и цариници на граничниот премин Деве Баир.

Бугарите не дозволуваат да им биде извршена контрола на возилата. Бугарите со недолични зборови се караат со македонските полицајци на Деве Баир.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.